Gezond Tips
Image default
Thuisgezondheid

In de stemming voor neon? Dit zijn de 5 beste plaatsen om neonborden te vinden!

Er is iets aantrekkelijks aan neonlichten, nietwaar? Ze zijn even opvallend als retro, en ze kunnen echt een persoonlijkheid toevoegen aan elke ruimte. Als je op zoek bent naar het perfecte neonbord om je huis of kantoor op te fleuren, heb je geluk! Hier zijn vijf van de beste plaatsen om neonborden te kopen.

theneoncompny.be

Blog Lichaam 

1. Etsy 

Als je op zoek bent naar handgemaakte, one-of-a-kind neonborden, dan is Etsy zeker de plek om naartoe te gaan. Er zijn duizenden getalenteerde makers die unieke ontwerpen verkopen, dus je zult zeker iets vinden dat je in het oog springt. En omdat de meeste Etsy-verkopers bestellingen op maat aanbieden, kun je zelfs een bord laten maken volgens jouw exacte specificaties!

 

2. Amazon 

Geen zin om te knutselen? Dat geeft niet! Op Amazon kun je genoeg kant-en-klare neonborden vinden. Zoek gewoon naar “neon signs” en je krijgt pagina’s en pagina’s met resultaten. En omdat Amazon op veel artikelen gratis Prime verzending aanbiedt, hoef je je geen zorgen te maken over hoge verzendkosten.    

    

3. eBay 

eBay is een andere goede optie voor het vinden van kant-en-klare neonlichten. En omdat verkopers op eBay vaak particulieren zijn in plaats van bedrijven, kun je misschien wel een bord bemachtigen voor minder dan wat je in een winkel zou betalen. Zorg er wel voor dat je de aanbieding zorgvuldig leest voordat je een aankoop doet, zodat je precies weet wat je krijgt!

                

4. The Neon Company

Als je een neonbord persoonlijk wilt zien voordat je het koopt, kun je het beste naar plaatselijke winkels gaan die ze verkopen. The Neon Company heeft vaak een selectie van betaalbare neonlichten. Je kunt online veel voorbeelden bekijken van verschillende neonlampen. bezoek de website, hier kun je eenvoudig neon lampen kopen

 

Of je nu op zoek bent naar een handgemaakt kunstwerk of een kant-en-klaar bord uit de winkel, er is tegenwoordig geen tekort aan plaatsen om neonborden te kopen. Dus ga er op uit en begin rond te shoppen – je zult zeker het perfecte bord vinden om je leven op te fleuren!