Gezond Tips
Image default
Zintuigen

Ethical Uniqueness

Hyundai heeft het gestroomlijnde en tijdloze ontwerp onthuld van de gloednieuwe IONIQ 6, het tweede model van Hyundai’s line-up-merk IONIQ dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. De IONIQ 6, die het predicaat Electrified Streamliner krijgt, is zeer aerodynamisch vormgegeven om een zo groot mogelijk rijbereik te realiseren.

In lijn met het ontwerpthema Ethical Uniqueness van de IONIQ 6 en geïnspireerd door moderne en milieubewuste consumenten, pasten de ontwerpers duurzame materialen toe aan de buitenzijde van de IONIQ 6, waaronder gerecyclede pigmentverf van afgedankte banden. Het groene karakter vinden we ook terug in het interieur van de IONIQ 6. Hier zijn volop ecologische en recyclebare materialen toegepast, waaronder PET-flessen, biologische verf op basis van plantaardige oliën en gerecyclede visnetten – uniek voor het line-up-merk IONIQ.

Na de onthulling van het design van de IONIQ 6 draait op drie verschillende plekken ter wereld op grote billboards een indrukwekkende digitale 3D-film over het gestroomlijnde ontwerp en de flexibele binnenruimte van de IONIQ 6. De film is te zien op K-POP Square in Seoul, Piccadilly Circus in Londen en de Big Kahuna op New York Times Square.

Aziatische auto’s

Het begon met de Japanners, toen de Zuid-Koreanen en nu de Chinezen: Europa is een interesante afzetmarkt voor automerken uit het Verre Oosten. Sommigen willen nooit meer wat anders, anderen moeten niet denken aan Aiatische auto’s, die nooit de Europese standaarden zouden halen.  

Private Lease

De nieuwste auto’s Aziatische worden ook steeds populairder in de private lease. Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

Populaire Aziatische merken om te leasen

De Aziatische merken hebben een goede positie verworven in Private Lease. Met name KIA, Toyota en Toyota staan hoog in de lijstjes. Maar ook een nieuwkomer op de elektrische markt als MG heeft snel een positie verworven.

Betrouwbare merken

Sinds het midden van de vorige eeuw begon Azië de achterstand in te lopen op Europa en de Verenigde Staten op het gebied van autoproductie. De meest ontwikkelde auto-industrie in Zuidoost-Aziatische landen, waaronder China, Japan en Zuid-Korea. 

Elk voert data-analist J.D. Power een groot betrouwbaarheidsonderzoek uit. Het Amerikaanse bedrijf onderzoekt het aantal problemen per 100 auto’s. Dit jaar stond Lexus op plek 1, Kia op 2, Toyota op 3 en Hyundai op 4. 

Veiligheid

Aziatische wagens worden aan dezelfde veiligheidstesten onderworpen als Europese en moeten hier aan voldoen om op ons continent verkocht te mogen worden. In die testen scoren zij trouwens vaak hoge punten.